Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε το τροχαίο με το σχολικό λεωφορείο – Νέες εικόνες

Αγωνία για 11 οικογένειες στη Θεσσαλονίκη, καθώς τζιπ συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο. Οι 11 μαθητές διακομίστηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”. Όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Επτά φέρεται να έχουν θλαστικά τραύματα, ενώ ένα έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά, γιατί χτύπησε από τα τζάμια που έσπασαν στο πίσω μέρος του λεωφορείου, όμως κανένα δεν κινδυνεύει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Στα πρώτα λεπτά του ατυχήματος επικράτησε πανικός,  ενώ τα παιδιά, που είναι ηλικίας 2,5 έως 6 ετών, ήταν σε σοκ και έκλαιγαν. Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν να τα βοηθήσουν και να τα ηρεμήσουν. Στο σημείο έσπευσαν οι γονείς που ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους του βρεφονηπιακού σταθμού.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το σχολικό λεωφορείο έβγαινε από παράδρομο της Καρδίας για να μπει στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών. Στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας κινείτο τζιπ. Ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω μέρος του σχολικού το οποίο βγήκε από τον δρόμο και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Και ο οδηγός του τζιπ είναι τραυματίας, φέρεται να έχει κατάγματα αλλά δεν κινδυνεύει. Τα περισσότερα παιδιά, αφού τους τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο “Γεννηματάς”, αποχώρησαν για τα σπίτια τους.

Οι φωτό από thestival.gr, voria.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ