Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια

Παραδόθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια, στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Θέμα ωρών η σύλληψη του 26χρονου – Στον εισαγγελέα η 19χρονη συνοδηγός του

Πρόκειται για 26χρονο, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές. Ο ίδιος έφθασε αυτοβούλως στην Τροχαία μαζί με τον δικηγόρο του.

Νωρίτερα συνελήφθη μια 19χρονη, που φέρεται να επέβαινε ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο και οδηγείται στον εισαγγελέα. Οι κάμερες είχαν απαθανατίσει την ύπαρξη και δεύτερου ατόμου στο όχημα που αφού παρέσυρε τη νεαρή εγκατέλειψε το σημείο.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονη για το τροχαίο με την παράσυρση της 21χρονης

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 26χρονου αλλοδαπού και της 19χρονης. Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης η 21χρονη φοιτήτρια. Η κοπέλα είναι διασωληνωμένη και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια – Συγκλονίζει η μητέρα της

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάστηκε έπειτα από επιστάμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης υπόθεση παράσυρσης πεζής, με εγκατάλειψη, από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού και 19χρονηςημεδαπής, η οποία συνελήφθη χθες (23-11-2022).

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες της 22-11-2022 στο κέντρο της πόλης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος και στο οποίο επέβαινε η 19χρονη, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 21χρονη ημεδαπή, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.

Η 21χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται.

Η συλληφθείσα και η σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί και θα υποβληθεί αντίστοιχα, στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ