Θεσσαλονίκη: Όσα έλεγε ο σύντροφος της Γεωργίας ενώ θεωρούνταν αγνοούμενη – «Ξαναγεννήθηκα από την σχέση μας, μαζί κάναμε άλματα»

Θέατρο φαίνεται πως έπαιζε επί μία ολόκληρη εβδομάδα ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πλέον κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της μαζί με τον συνεργό του. Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός, ότι ο κατηγορούμενος σε συνέντευξή του που προβλήθηκε για πρώτη φορά σήμερα, έλεγε πως ξαναγεννήθηκε μέσω της σχέσης του με την αδικοχαμένη Γεωργία.

Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν του 39χρονου συντρόφου της εγκύου – Το νεκρό βρέφος, ο κενός τάφος και οι καταγγελίες

Την συνέντευξη την είχε δώσει στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα,  όσο η 41χρονη θεωρούταν ακόμη αγνοούμενη και προτού ο φίλος του και συνεργός του τον κατονομάσει ως δολοφόνο της. Ο 39χρονος ήταν μέσα στο σπίτι, που όπως ισχυρίζεται ο συνεργός του 39χρονου ήταν και το σκηνικό του στυγερού εγκλήματος.

Ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που φέρεται να πέρασε, καθώς και την δύσκολη εφηβεία του. «Τα άφησα όλα πίσω όταν γνώρισα την Γεωργία, και μαζί κάναμε άλματα» αναφέρει κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

Θεσσαλονίκη: Και τζογαδόρος ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου – Γιατί σκηνοθέτησε την «ληστεία» και τι υποστηρίζει ότι πήγε «λάθος»

«Ξαναγεννήθηκα με αυτή τη σχέση. Ξέρω αποδεδειγμένα και το ξέρει και η Γεωργία, ότι μία τέτοια σχέση θεραπεύει ακόμη και σοβαρές ασθένειες, άμα αγαπάς πραγματικά τον άλλον και σε αγαπάει και αυτός. Μοιάζει σαν να μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Δεν είχαμε γκρίνιες, ξέραμε πως θα βρούμε χρόνο για εμάς, τα είχαμε ρυθμίσει όλα. Ήταν στα σχέδιά μας και ο γάμος, η Γεωργία το είχε οργανώσει όλο το σκηνικό στο μυαλό της, τον τρόπο που θέλει να γίνει».

Μιλώντας για την 41χρονη Γεωργία και την σχέση τους, ο σύντροφός της ανέφερε πως γνωρίστηκαν τυχαία και επρόκειτο για ένα «πλασματάκι που ακόμη και αν διαφωνείς εσύ μαζί της, έχει τον τρόπο να σε κάνει να συμφωνήσεις. Συζητούσαμε τα πάντα και βρίσκαμε και βρίσκαμε την καλύτερη λύση στο οτιδήποτε, είτε αφορά εμάς είτε την ζωή της στο πατρικό της. Δεν υπήρχε κάτι που το αφήναμε να πέσει κάτω έτσι απλά. Υπήρχαν βέβαια στιγμές, που δεν ήθελε να μοιραστεί κάποια πράγματα μαζί μου. Ίσως για να μας προστατεύσει ή για να μην εκνευριστώ εγώ γιατί είναι η κοπέλα μου, και δεν μπορεί ο καθένας να έχει άποψη για εμάς».

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από την δολοφονία της 41χρονης εγκύου – Χέρι χέρι με τον σύντροφό της

Ερωτηθείς για το παιδί που είχε ήδη η Γεωργία, επεσήμανε πως στην αρχή υπήρχε άγχος για την κοινή τους ζωή. «Στην αρχή το συζητούσαμε και το πηγαίναμε σιγά σιγά για να μην δώσουμε δικαίωμα, και να το προσεγγίσει εκείνη όπως νομίζει καλύτερα, γεγονός το οποίο και έγινε. Αργότερα με γνώρισε στο παιδί της».

Στην συνέχεια, κατά την διάρκεια της σχέσης τους, η 41χρονη Γεωργία έμεινε έγκυος και ανακοίνωσε στον σύντροφό της πως επιθυμεί να κρατήσει το παιδί. «Μου ανέφερε όμως πως δέχεται πιέσεις για το αντίθετο. Αυτά είναι δικά της λόγια. Την ταλαιπωρούσε αυτό το θέμα. Οι γονείς της με ξέρουν πάρα πολύ καλά, έχω πάει σπίτι τους, έχουμε βγει έξω».

Σχετικά με την εξαφάνισή της, ο σύντροφός της τόνισε πως κατά μία έννοια όλα ήταν στο χέρι της οικογένειάς της. «Εγώ όμως έχω ηθικά δικαιώματα γιατί η Γεωργία είναι έγκυος στο δικό μου το παιδί. Μπορώ νομικά να το πάω από πολλές πλευρές, και νομίζω ότι δεν θα αργήσει αυτή η στιγμή».

Ο 39χρονος σύντροφός της που πλέον κατηγορείται για την δολοφονία της Γεωργίας, όσο εκείνη θεωρούταν αγνοούμενη, έλεγε πως δεν θέλει να χάσει ώρες από την αναζήτησή του προκειμένου να εντοπιστεί. Μάλιστα, χαρακτήριζε πολυτέλεια τον ύπνο.

«Εάν υπάρξει θετική εξέλιξη, όλα τα συναισθήματα θα είναι πιο δυνατά. Δεν θέλω να μου δώσει εξηγήσεις. Ας γυρίσει και δεν θέλω τίποτα άλλο. Δεν αφήνω το κακό να περάσει από το μυαλό μου. Προτιμώ να σκέφτομαι θετικά και να σκυλιάσω ακόμη περισσότερο για να βρω την Γεωργία» έλεγε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ