Θεσσαλονίκη: Ο πρώην “φύτεψε” GPS στο αυτοκίνητό της – Απειλούσε την ίδια και την κόρη της

Μπροστά σε μία δυσάρεστη “έκπληξη” βρέθηκε μία 44χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, που συνειδητοποίησε ότι ο πρώην φίλος της είχε “φυτέψει” ένα GPS κάτω από το τιμόνι του αυτοκινήτου της. Ο 45χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, ενώ, όπως έγινε γνωστό, κατά το παρελθόν απειλούσε την γυναίκα. 

Η 44χρονη εντόπισε το GPS με τη βοήθεια ηλεκτρολόγου και χθες το πρωί μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά όπου παρέδωσε την ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού θέσης. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η συσκευή ήταν βιδωμένη στα καλώδια της μίζας και είχε τοποθετηθεί εν αγνοία της.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, διενεργήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου “BOOKER” στο σπίτι του 45χρονου, με τον οποίο η 44χρονη διατηρούσε σχέση κατά το παρελθόν και διέκοψε καταγγέλλοντας απειλές εναντίον της ίδιας, αλλά και της κόρης της.

Κατά την έρευνα, που ήταν παρών τόσο ο εν λόγω άντρας όσο και 41χρονη φίλη του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε έπιπλα και οικοσυσκευές:

–             ναρκωτικά δισκία,

–             μικροδέματα κάνναβης,

–             τρίφτης – σπαστήρας,

–             13 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου,

–             Νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα καπνού και

–             Συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Συνελήφθησαν ο 45χρονος άνδρας και η 41χρονη φίλη του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, σχετική δικογραφία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ