Θεσσαλονίκη: Ο Γολγοθάς του Τσαπατάκη για να μπει στο αυτοκίνητό του

«Δικαίωμα στη ζωή, έχουμε όλοι!». Με αυτά τα λόγια περιγράφει τον δικό του Γολγοθά στις θέσεις πάρκινγκ για ΑμεΑ, ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Αντώνης Τσαπατάκης.

Ο ίδιος είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του σε θέση στάθμευσης για ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο κίνησης στη Θεσσαλονίκη και ο οδηγός ενός άλλου οχήματος διπλοπάρκαρε, προκαλώντας πρόβλημα στη μετακίνηση του Έλληνα Παραολυμπιονίκη.

Μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε βίντεο στο Facebook υπογραμμίζοντας ότι τα κατάφερε, επειδή τα χέρια του είναι δυνατά. «Τι θα συμβεί όμως όταν τα χέρια μου θα πάψουν να είναι δυνατά;», διερωτήθηκε ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Δείτε την ανάρτησή του στο facebook

“Δικαίωμα στην ζωή, έχουμε όλοι! Άλλη μια φορά που διαπίστωσα ότι κάποιοι στερούν αυτό το δικαίωμα από τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο κίνησης ή ζωής ( όπως αναφέρομαι αντί για τον όρο ανάπηροι ή ΑΜΕΑ) και αποφασίζουν για το αν θα ζήσουν.
Άλλη μια φορά που διαπίστωσα, από προσωπική εμπειρία, ότι πρέπει να συνεχίσω να δημοσιεύω τέτοιες συμπεριφορές μήπως και αλλάξει η “α-παιδεία” όλων εκείνων… Καμιά φορά όμως, δεν θα με σταματήσει από το να πιστεύω ότι θα αλλάξουμε!
Για την ιστορία, είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου σε θέση στάθμευσης για ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο κίνησης και ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου διπλο-πάρκαρε.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μην μπορώ να ανοίξω όσο χρειάζεται την πόρτα για να μπω και να βάλω το καρότσι μέσα. Τα κατάφερα όμως, όπως κάθε φορά!
Τι θα συμβεί όμως όταν τα χέρια μου θα πάψουν να είναι δυνατά;…” έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ