Θεσσαλονίκη: Ο χιονισμένος Χορτιάτης – Το ειδυλλιακό «κλικ» αναγνώστη

Στα λευκά ξύπνησαν οι κάτοικοι στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης καθώς το χιόνι που έπεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας κάλυψε εκτός από τις κορυφές του βουνού, τις στέγες και τα μπαλκόνια των σπιτιών.

Θεσσαλονίκη: Στα λευκά ο Χορτιάτης – Κλειστός ο δρόμος προς τον Άγιο Βασίλειο

Αν και βρισκόμαστε στα μέσα Μαρτίου, το σκηνικό στα ορεινά της Θεσσαλονίκης είναι άκρως χειμωνιάτικο. To ειδυλλιακό τοπίο κατέγραψε αναγνώστης του enikos.gr

Επιπλέον, πληροφορίες από αναγνώστες αναφέρουν πως έχει χιονίσει επίσης στον Λαγκαδά, στο Φίλυρο, στο Μελισσοχώρι αλλά και σε περιοχές της ορεινής Χαλκιδικής.

Βίντεο από τον χιονισμένο Χορτιάτη προβλήθηκε και στην εκπομπή του Open «Ανοιχτή Επικοινωνία».

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ