Θεσσαλονίκη: Νεκρή 41χρονη οδηγός σε τροχαίο με αστικό λεωφορείο – ΦΩΤΟ

Μια 41χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από τη Θεσσαλονίκη, στον δρόμο που συνδέει τη Χαλάστρα με τα Κύμινα.

Όπως αναφέρει το thestival το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αστικό λεωφορείο (πρόκειται για λεωφορείο που εκτελεί δρομολόγια αστικής συγκοινωνίας και ανήκει στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης). Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μια μηχανή ταχείας ανταπόκρισης, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μια Κινητή Ιατρική Μονάδα. Δυστυχώς ήταν αργά, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε υποκύψει στα τραύματά της. Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

 

Τροχαίο-Θεσσαλονίκη

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη – Φορτηγό παρέσυρε 40χρονο πεζό στην Τσιμισκή

Πρόκειται για το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώνεται μέσα σε λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακός ένας 40χρονος άντρας από το Ιράκ έχασε τη ζωή του, προσπαθώντας να περάσει τον δρόμο στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους.

Τροχαίο Τσιμισκη εκαβ

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 04:40, όταν ρυμουλκό φορτηγό που οδηγούσε 46χρονος χτύπησε τον 40χρονο που διέσχιζε το οδόστρωμα, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ