Θεσσαλονίκη: Νέες πληροφορίες για την υπόθεση με το “φακελάκι” – Ο διάλογος αντιδημάρχου – φαρμακοποιού

Κρατούμενος έως το Σάββατο, οπότε και θα απολογηθεί ενώπιον ειδικού ανακριτή στη Θεσσαλονίκη, θα παραμείνει ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Αβαρλής, μετά τη σύλληψή του για φακελάκι.

Ο αντιδήμαρχος μαζί με ακόμη έναν λογιστή και μία εφοριακό, διώκεται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση και δωροληψία.  Συγκεκριμένα, φέρεται να πήρε φακελάκι προκειμένου να τακτοποιήσει στην εφορία – με τους φερόμενους ως συνεργούς τους – υπόθεση φαρμακοποιού, ο οποίος στη συνέχεια κατήγγειλε την ενέργεια στο Εσωτερικών Υποθέσεων.

Εν τω μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση. Χαρακτηριστικός ήταν ο διάλογος που φέρεται να είχε ο αντιδήμαρχος με τον φαρμακοποιό που έκανε και την καταγγελία.

“Τα έδωσε τα λεφτά στην εφορία;” φέρεται να του είπε ο φαρμακοποιός, εννοώντας το “φακελάκι” στην εφοριακό.

“Εννοείται, γι’ αυτό και θα επιστρέψουν τον φάκελο πίσω σε λίγες μέρες. Γενικά να ξέρεις ότι φοβάμαι να μην ακουστεί το όνομά μου ότι λαδώνω. Ό,τι έκανα, το έκανα με την ιδιότητά μου. Έχω ένα όνομα στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να το προστατέψω” του απάντησε ο αντιδήμαρχος, σύμφωνα με πληροφορίες.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ