Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία σχετικά με τις έρευνες για τον άνδρα που σκότωσε το γατάκι

Νέα στοιχεία βλέπουν το “φως” για την υπόθεση του άνδρα ο οποίος ποδοπάτησε μέχρι θανάτου το μικρό γατάκι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα ανέφεραν ότι ο άνδρας ταυτοποιήθηκε, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη.

Συγκεκριμένα, το Voria.gr μετέδωσε ότι είχε ταυτοποιηθεί ένα άτομο από την περιοχή του δήμου Λαγκαδά για το θλιβερό περιστατικό θανάτωσης της γάτας. Ο συγκριμένος, που μένει στην περιοχή του δήμου Λαγκαδά, είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για περιπτώσεις κακοποίησης ζώων.

Όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες, ο άνδρας αυτός προσήχθη νωρίτερα σήμερα στο ΑΤ Λευκού Πύργου, ωστόσο, τελικά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς, προς το παρόν, δεν έχει προκύψει κάτι σε βάρος του.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το επίμαχο βίντεο όπου καταγράφεται η φρικτή πράξη του. Ωστόσο το  γεγονός ότι η ανάλυση του βίντεο είναι αρκετά χαμηλή και τραβήχτηκε νύχτα, δυσχεραίνει τις διαδικασίες ταυτοποίησης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ