Θεσσαλονίκη: Με αυτό το καλάσνικοφ «γάζωσαν» το πρατήριο του προέδρου Βενζινοπωλών – Καταγγελίες για εκφοβισμό και απειλές

Ένα καλάσνικοφ βρέθηκε μόλις 30 μέτρα μακριά από το βενζινάδικο που “γάζωσαν” άγνωστοι τα ξημερώματα στην Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη.  Το πρατήριο καυσίμων ανήκει στον πρόεδρο των Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, Θέμη Κιουρτζή.

Στη σελίδα της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης γίνονται καταγγελίες για απειλές και απειλές, ενώ δημοσιεύεται φωτογραφία με το όπλο της επίθεσης στο πρατήριο καυσίμων.

 “Από ό,τι δείχνει το βίντεο ένας αναβάτης με ένα καλασνικοφ πυροβολούσε στις τζαμαρίες του πρατηρίου στη συνέχεια πέταξε το όπλο στο γρασίδι και έφυγε. Δυστυχώς έχουμε καταλάβει ότι ζούμε σε μία χώρα που δεν μπορείς να εκφράσεις τα πιστεύω σου , τον αγώνα σου για ένα υγιές επάγγελμα αυτό του πρατηριούχου. Η γνώμη σου αντικρούεται από τα «καλά παιδιά» με εκφοβισμό, με απειλές , με κίνδυνο τη ζωή σου . Ενημερώνουμε επίσης ότι δεν απειλήθηκε ανθρώπινη ζωή” αναφέρει η ανάρτηση.

Ο πρόεδρος των Βενζινοπωλών Θάνος Κιουρτζής μιλώντας στην ιστοσελίδα Thesstoday.gr  τόνισε ότι: “Τη στιγμή της επίθεσης, το κατάστημά ευτυχώς ήταν κλειστό” ενώ επιβεβαίωσε το γεγονός ότι: “Πριν λίγο καιρό, είχε σημειωθεί και άλλη επίθεση από αγνώστους, σε εκείνη την περίπτωση η επίθεση ήταν με χειροβομβίδες”.

Να σημειωθεί ακόμη ότι στο βίντεο του εσωτερικού κυκλώματος που διαθέτει το πρατήριο, είδε ο ίδιος τουλάχιστον ένα άτομο που πυροβόλησε έξι φορές.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ