Θεσσαλονίκη: Δρακόντεια μέτρα για την απολογία του αστυνομικού – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και συγκεντρώσεις από Ρομά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα, Παρασκευή, από τις 06:00 το πρωί έως και τις 16:00 το απόγευμα στην οδό 26ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας για την απολογία του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά.

Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες ντοκουμέντο μετά τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά από τον αστυνομικό

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση Ρομά. Ο αστυνομικός αναμένεται στις 11:00 το πρωί να περάσει την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 34χρονος αστυνομικός καλείται να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από καίρια ερωτήματα που προκύπτουν για τις ακριβείς συνθήκες που συνέβησαν τα γεγονότα, αλλά και για τις ενέργειες τόσο του ιδίου, όσο και της ομάδας ΔΙΑΣ σε σχέση με την καταδίωξη του ανήλικου επειδή έφυγε από το πρατήριο βενζίνης χωρίς να πληρώσει την οφειλή των 20 ευρώ.

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Δέχεται απειλές από Ρομά μετά τις αναρτήσεις για τον πυροβολισμό του 16χρονου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Παρασκευή (09-12-2022) λόγω συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων από την 06:00 ώρα της 09-12-2022 έως την 16:00 ώρα της ιδίας ημέρας στην οδό 26ης Οκτωβρίου (εκατέρωθεν) στο κέντρο της πόλης, στο τμήμα της από την οδό Εγνατίας μέχρι την οδό Πολυτεχνείου.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ