Θεσσαλονίκη: Κούρεμα με… click away

Μπορεί κάποιοι να αγοράζουν ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια μέσω του Click Away, όμως στη Θεσσαλονίκη διατίθεται και… κούρεμα με τη συγκεκριμένη διαδικασία. Το εγχείρημα του Click Away που αποφασίστηκε από την κυβέρνηση εφαρμόζεται εδώ και περίπου 10 μέρες με σκοπό να δοθεί μία «ανάσα» στο λιανεμπόριο ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Στη Θεσσαλονίκη ωστόσο, ένα κουρείο πρωτοτύπησε πραγματοποιώντας το πρώτο κούρεμα με… Click Away, με την εικόνα του ThessToday.gr να είναι χαρακτηριστική: η επιχείρηση τοποθέτησε έξω από το κατάστημα την ειδική καρέκλα, με τον επαγγελματία κομμωτή να περιποιείται τα μαλλιά του πελάτη τηρώντας ευλαβικά όλες τις προφυλάξεις.

Σημειώνεται ότι στα κομμωτήρια δεν είναι υποχρεωτική η συγκεκριμένη διαδικασία, καθώς μετά και τις ανακοινώσεις από την κυβέρνηση οι πελάτες μπορούν να κλείσουν ραντεβού τηλεφωνικώς, τηρώντας τόσο οι πελάτες όσο και το προσωπικό όλα τα μέτρα κατά του κορονοϊού: τέσσερα άτομα έως 100 τ.μ. και ένα άτομο για κάθε 15 τ.μ. επιπλέον και απόσταση δύο μέτρων μεταξύ των θέσεων εργασίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ