Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη “θρίλερ” – Εμβόλισαν περιπολικά και οι αστυνομικοί απάντησαν με πυρά – ΦΩΤΟ

Κινηματογραφική καταδίωξη, τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Ύποπτο αυτοκίνητο εμβόλισε περιπολικά και οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στα ελαστικά και τον κινητήρα του οχήματος, ώστε να το ακινητοποιήσουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, ένας 21χρονος από το Κόσοβο και δύο Πακιστανοί ηλικίας 20 και 23 ετών, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Αρχικά, το όχημα των δραστών προσέκρουσε σε τοιχίο και στη συνέχεια εμβόλισε τα περιπολικά. Τότε, οι αστυνομικοί απάντησαν πυροβολώντας στα ελαστικά και τον κινητήρα του οχήματος προκειμένου να το ακινητοποιήσουν.

Ωστόσο οι δράστες δεν το έβαλαν κάτω. Παρά τους πυροβολισμούς, ανέπτυξαν ταχύτητα και κινήθηκαν προς τη δυτική έξοδο της πόλης. Τελικά, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Ευόσμου, όταν προσέκρουσε στην γκαραζόπορτα μίας επιχείρησης, οπότε και οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων αλλά και αστυνομικών της ομάδας “Ζ”. Στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης.

Πηγή: thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ