Θεσσαλονίκη: Καρέ- καρέ οι κινήσεις διαρρήκτη που «χτύπησε» εστιατόριο στα Λαδάδικα – «Νόμιζα ότι ήταν η γάτα, αλλά…»

Καρέ-καρέ καταγράφεται η δράση ενός διαρρήκτη, ο οποίος εισέβαλε τα ξημερώματα σε εστιατόριο στα Λαδάδικα, στη Θεσσαλονίκη. Οι κάμερες ασφαλείας «συνέλαβαν» τον δράστη να κινείται στους χώρους του καταστήματος, ψάχνοντας για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μίλησε στην εκπομπή LiveNews, που μετέδωσε τις σχετικές εικόνες. «Βρήκα την πόρτα ανοιχτή με τη γλώσσα έξω. Τα είδα ανάστατα, νόμιζα ότι ήταν η γάτα, αλλά…», αναφέρει αρχικά ο επιχειρηματίας.

Ο διαρρήκτης, χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και δίχως να φοράει γάντια, πήγε κατευθείαν στο ταμείο. Έψαξε αλλά απογοητεύτηκε. «Ήρθε κατευθείαν στο ταμείο, δεν βρήκε την είσπραξη, άνοιξε όλα τα συρτάρια», λέει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Στη συνέχεια, ο δράστης κατευθύνθηκε στην κουζίνα. Μία κάμερα κατέγραψε ένα κοντινό πλάνο του διαρρήκτη, ενώ τα χαρακτηριστικά του είναι ευδιάκριτα. Έψαξε, δεν βγήκε κάτι πολύτιμο και επέστρεψε στη σάλα.

«Πήρε ένα τάμπλετ, τα ψιλά, την χθεσινή είσπραξη και μετά εξαφανίστηκε» λέει ο ιδιοκτήτης, αναφέροντας ότι η λεία του διαρρήκτη ανέρχεται σε 600 ευρώ, συν το τάμπλετ.

Ο νεαρός διαρρήκτης δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, ωστόσο, η σύλληψή του θεωρείται θέμα ωρών, καθώς τα χαρακτηριστικά του έχουν καταγραφεί στην κάμερα.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ