Θεσσαλονίκη: Έξαλλη μία μητέρα για τα τροχαία στη Νικόπολη – «Θα μπω με όπλα στο δημαρχείο»

Έξαλλοι είναι οι κάτοικοι στην Νικόπολη Θεσσαλονίκης καθώς βλέπουν ότι τίποτα δεν αλλάζει πάρα τα συνεχόμενα τροχαία. Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τετάρτης, τρία παιδιά παρασύρθηκαν ύστερα από τροχαίο ατύχημα μεταξύ δύο οχημάτων.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 11:30 στη συμβολή των οδών Παλαιολόγου με Λέσβου, όταν μετά τη σύγκρουση δύο ΙΧ, ένα εξ αυτών εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να παρασύρει τρία παιδιά που περίμεναν σε στάση λεωφορείων, ενώ η κολόνα της στάσης «γκρεμίστηκε». Τα τρία παιδιά ηλικίας 13-14 ετών τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Μία μητέρα που διαμένει στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης ήταν σε έξαλλη κατάσταση μετά το νέο τροχαίο, καθώς όπως αναφέρει θα μπορούσε να ήταν το δικό της παιδία στη θέση των τραυματιών.

«Θα πάρω όπλα και θα πάω στο Δημαρχείο. Θα έρθω μέσα με τα όπλα, άμα τύχει στο παιδί μου κάτι. Τι θα γίνει; Αυτό δεν θα γινόταν αν ήμασταν στο Πανόραμα γιατί εκεί έχουν φανάρια. Εδώ μας έχουν πεταμένους γιατί είμαστε Ρωσοπόντιοι» ανέφερε η μητέρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ