Θεσσαλονίκη: Έτσι αποκαλύφθηκε η ασέλγεια σε βάρος της 37χρονης με νοητική υστέρηση

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που ήρθε στο φως στη Θεσσαλονίκη με την ασέλγεια σε βάρος 37χρονης με νοητική υστέρηση. Ο 68χρονος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 68χρονο για ασέλγεια σε βάρος 37χρονης με νοητική υστέρηση

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το βράδυ της Παρασκευής (10 Φεβρουαρίου) η μητέρα της 37χρονης έκανε την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.

Όπως σημειώνεται η μητέρα ενημερώθηκε από κάτοικο της περιοχής ότι η κόρη της βρισκόταν στο σπίτι του κατηγορούμενου. Αμέσως όπως είπε η 57χρονη στους αστυνομικούς έσπευσε έξω από το σπίτι για να δει τι συμβαίνει. Κάλεσε πολλές φορές στο κινητό της κόρης της, αλλά δεν κατάφερε να την εντοπίσει.

Στη συνέχεια αποφάσισε να ενημερώσει στο ΑΤ Ωραιοκάστρου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 37χρονη βγήκε από την πίσω πόρτα του σπιτιού. Σε ερωτήσεις της μητέρας της, αποκάλυψε ότι ο 68χρονος κατηγορούμενος την είχε καλέσει στο σπίτι του, της έβγαλε την μπλούζα, την θώπευσε και προέβη σε ασελγείς πράξεις.

Το θύμα, επιβεβαίωσε όσα κατέθεσε η μητέρα της και επιπλέον ανέφερε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κατηγορούμενος προέβη σε αντίστοιχες πράξεις εις βάρος της.

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση της 37χρονης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ