Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο πατέρας μαθητή που αρνείται να κάνει self-test – Ορίστηκε δικάσιμος

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά, κατόπιν δικασίμου που όρισε η εισαγγελική Αρχή, ο 58χρονος πατέρας από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη, όταν προκάλεσε ένταση στο σχολείο του γιου του, καθώς δεν επιτράπηκε στον μαθητή να εισέλθει στην τάξη χωρίς προηγούμενη υποβολή σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test).

Επισημαίνεται ότι είχε προηγηθεί μήνυση εναντίον του 58χρονου από τον διευθυντή του σχολείου, μετά το περιστατικό που συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο 1ο ΓΕΛ Θέρμης, και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα που απήγγειλε εις βάρος του κατηγορίες για διέγερση σε ανυπακοή, απειλή, εξύβριση και ηθική αυτουργία σε διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας. Αφού ορίστηκε ρητή δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Την ώρα που αποχωρούσε από τον χώρο των δικαστηρίων, το μόνο που δήλωσε ήταν «όλα καλά παιδιά, κερδίσαμε, ο Χριστός και η Παναγία μαζί μας».

Υπενθυμίζεται πως ο διευθυντής του σχολείου μόλις αντίκρισε τον μαθητή να περιφέρεται μόνος του μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου τον ρώτησε αν έκανε το self test και αν το έφερε μαζί του. Εκείνο απάντησε αρνητικά και ζήτησε να παρακολουθήσει το μάθημα, όμως ο διευθυντής ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας. Το περιστατικό με τον μαθητή προκάλεσε την αντίδραση του γονέα του, ο οποίος έφτασε στο σχολείο και ακολούθησε αντιπαράθεση με τη διοίκηση. 

Πηγή: ΑΠΕ/ thesstoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ