Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο οξύθυμος οδηγός που πάτησε με το αυτοκίνητο δημοτική αστυνομικό – Βίντεο ντοκουμέντο από τον καβγά

Ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος ο 62χρονος οδηγός που έπειτα από καβγά για κλήση στη Λεωφόρο Στρατού, στη Θεσσαλονίκη, μπήκε στο όχημά του και πάτησε το πόδι γυναίκας της αστυνομικού που του «έκοβε» κλήση.

Θεσσαλονίκη: Πάτησε με το αυτοκίνητο δημοτικό αστυνομικό την ώρα που του έκοβε κλήση

Ο καβγάς καταγράφηκε σε βίντεο.

Ο οξύθυμος οδηγός συνελήφθη έπειτα από την σε βάρος του καταγγελία από τρεις δημοτικούς υπαλλήλους μετά το επεισόδιο με τον ελαφρύ τραυματισμό. Η λογομαχία ξεκίνησε όταν ο 62χρονος είχε παρκάρει παράνομα το πρωί της Μεγάλης Τρίτης σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στη Λεωφόρο Στρατού την ώρα που οι τρεις δημοτικοί αστυνομικοί βεβαίωναν παράβαση στον 62χρονο για παράνομη στάθμευση, αυτός επιτέθηκε σε μία αστυνομικό.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί έσπευσαν να βοηθήσουν τη συνάδελφό τους μετά την αποχώρηση του 62χρονου από το σημείο του συμβάντος σε ένα σημείο με μεγάλη κίνηση.

Να σημειωθεί ότι ο οξύθυμος οδηγός είχε παρκάρει σε λεωφορειολωρίδα και οι δημοτικοί αστυνομικοί του είχαν κόψει κλήση 40 ευρώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ