Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι η διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου και ο σύντροφός της για την ληστεία σε ινστιτούτο ομορφιάς

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή η 56χρονη διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου και ο 36χρονος σύντροφός της, οι οποίοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της ληστείας σε ινστιτούτο ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη, λόγω μίας φερόμενης διαφοράς που είχε η γυναίκα με την επιχείρηση για το κόστος χρέωσης κάποιων παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σε βάρος του 36χρονου, που ασκήθηκε δίωξη για την ληστεία, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα. Η 56χρονη, που κατηγορείτο ως ηθική αυτουργός, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι η 56χρονη είναι διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου και φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το συμβάν. Η γυναίκα υποστήριξε ότι ο 36χρονος, με τον οποίο διατηρεί σχέση, ενήργησε αυτοβούλως. Από την πλευρά του, ο 36χρονος διαφώνησε στην απολογία του με την πράξη, έτσι όπως του αποδίδεται.

Η καταγγελία για την ληστεία

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε, όταν μία υπάλληλος του ινστιτούτου κατήγγειλε ότι το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας εμφανίστηκε ο 36χρονος στην επιχείρηση και κρατώντας απόκομμα απόδειξης με στοιχεία της 56χρονης, απαίτησε να του καταβληθεί το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Όταν η υπάλληλος αρνήθηκε, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο άνδρας την απώθησε και αφαίρεσε από τον χώρο του ταμείου ένα μεταλλικό κουτί, που περιείχε 2.000 ευρώ.

Ύστερα από έρευνες της αστυνομίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη η 56χρονη, ενώ ακολούθησε η σύλληψη του 36χρονου, ο οποίος παρέδωσε το μεταλλικό κουτί με το χρηματικό ποσό που περιείχε.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η 56χρονη είχε απευθυνθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν στις αρμόδιες Αρχές καταγγέλλοντας την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ