Θεσσαλονίκη: Εισβολή στην Πρυτανεία του ΑΠΘ – Έγραψαν απειλητικά μηνύματα στους τοίχους – ΦΩΤΟ

Εισβολή δεκάδων ατόμων σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κτίριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας grtimes.gr, περίπου 30 άτομα ανέβηκαν με τα πόδια από το ισόγειο έως και τον 6ο όροφο του κτιρίου και φτάνοντας έναν όροφο πριν από τα γραφεία της πρυτανείας, έριξαν μπογιές σε τοίχους, παράθυρα, πόρτες και πινακίδες, ενώ πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα υπέρ των καταλήψεων στους τοίχους.

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες και το βίντεο, οι εισβολείς έγραψαν ακόμη και απειλητικά μηνύματα στους τοίχους για τον πρύτανη και τον αντιπρύτανη Οικονομικών του ΑΠΘ. «Παπαϊωάννου σε ψάχνουν», «Φειδα σε ψάχνουμε» κ.α., αλλά και συνθήματα κατά της αστυνομίας και των εργολάβων.

Στη συνέχεια, οι εισβολείς έφυγαν χωρίς να έχει γίνει γνωστό, μέχρι στιγμής, κάποιο επεισόδιο με το προσωπικό του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας ιστοσελίδας, πολλά από τα άτομα φορούσαν κουκούλες.

Δείτε τις φωτογραφίες με τα συνθήματα και τα μηνύματα των εισβολέων στο ΑΠΘ

Εισβολή δεκάδων ατόμων στο κτίριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ. Εισβολή δεκάδων ατόμων στο κτίριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ. Εισβολή δεκάδων ατόμων στο κτίριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ. Εισβολή δεκάδων ατόμων στο κτίριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ. Εισβολή δεκάδων ατόμων στο κτίριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ. Εισβολή δεκάδων ατόμων στο κτίριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ. Εισβολή δεκάδων ατόμων στο κτίριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ. Εισβολή δεκάδων ατόμων στο κτίριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ. Εισβολή δεκάδων ατόμων στο κτίριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ.Εισβολή δεκάδων ατόμων στο κτίριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ. Εισβολή δεκάδων ατόμων στο κτίριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ. Εισβολή δεκάδων ατόμων στο κτίριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ. Εισβολή δεκάδων ατόμων στο κτίριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ