Θεσσαλονίκη: Εικόνες σοκ από την αίθουσα του σχολείου όπου κατέρρευσε η ψευδοροφή

Σωτήρια ήταν η παρατηρητικότητα της δασκάλας της ΣΤ’ τάξης του 4ου δημοτικού σχολείου στην Πυλαία, της Θεσσαλονίκης. Η δασκάλα εντόπισε μία περίεργη ρωγμή στην οροφή της σχολικής αίθουσας με αποτέλεσμα να βγάλει τα παιδιά εκτός αίθουσας πέντε λεπτά νωρίτερα. Στιγμές αργότερα, όλη η ψευδοροφή έπεσε.

Όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, εάν τα παιδιά δεν είχαν βγει έγκαιρα από την αίθουσα, μπορεί και να θρηνούσαμε θύματα. Μεγάλα κομμάτια της ψευδοροφής έχουν πέσει πάνω στα θρανία, εκεί όπου κανονικά θα κάθονταν οι 20 μικροί μαθητές του δεύτερου τμήματος της ΣΤ’ τάξης.

Θεσσαλονίκη σχολείο

Θεσσαλονίκη σχολείο

Όπως ανέφερε νωρίτερα το thestival, σήμερα τα τμήματα της ΣΤ’ τάξης του σχολείου επρόκειτο να πάνε εκδρομή. Λίγο πριν από την αναχώρηση, η καθηγήτρια παρατήρησε μια περίεργη ρωγμή στην οροφή και ως εκ τούτου άφησε τα παιδιά να βγουν έξω πέντε λεπτά νωρίτερα. Στη συνέχεια, η ψευδοροφή κατέρρευσε.

Θεσσαλονίκη σχολείο

Πληροφορίες αναφέρουν πως την περασμένη χρονιά είχαν εκτελεστεί εργασίες μόνωσης στην οροφή, από ιδιωτικό συνεργείο.

Θεσσαλονίκη σχολείο

Πηγές από τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη αναφέρουν ότι ο δήμαρχος έδωσε αμέσως εντολή να διερευνηθούν οι ευθύνες του εργολάβου που πραγματοποίησε τις εργασίες μόνωσης στη συγκεκριμένη αίθουσα.

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ