Θεσσαλονίκη: Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας με τους δύο νεκρούς – Περασμένες στο τιμόνι οι χειροπέδες τους

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη, μετά τον εντοπισμό δύο νεκρών μέσα σε αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα.

Το περιστατικό συνέβη στον αλιευτικό λιμένα Νέων Επιβατών, το μεσημέρι της Δευτέρας, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThessToday.gr στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα, ένας 50χρονος άνδρας και μια γυναίκα, οι οποίοι, δυστυχώς, εντοπίστηκαν νεκροί.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο βρέθηκαν δεμένοι με χειροπέδες, οι οποίες ήταν περασμένες στο τιμόνι, και βρίσκονταν επί δύο ώρες μέσα στο νερό.

Θεσσαλονίκη πτώση ΙΧ

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ένα περιπολικό σκάφος, όχημα του Λιμενικού και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύτες για να εντοπίσουν το όχημα ενώ στήθηκε και η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου.

Στην περιοχή μεταβαίνει, εξάλλου, και ιατροδικαστής για μία πρώτη αυτοψία. Δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται, επίσης, στο σημείο της τραγωδίας προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα ρίξουν “φως” στην τραγωδία με τους δύο νεκρούς και να απαντήσουν στα σοβαρά ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη.

Θεσσαλονίκη

Πάντως, το γεγονός ότι ο άνδρας και η γυναίκα βρέθηκαν δεμένοι με χειροπέδες είναι το στοιχείο που προβληματίζει τις Αρχές, καθώς φαίνεται να απομακρύνεται το σενάριο του δυστυχήματος. Εξετάζεται, ως εκ τούτου, το ενδεχόμενο της διπλής αυτοκτονίας ή ακόμη και της εγκληματικής ενέργειας.

Θεσσαλονίκη πτώση ΙΧ

Δείτε εικόνες από το σημείο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ