Θεσσαλονίκη: Δύο μαθήτριες καταγγέλλουν συμμαθητή τους για βιασμό – Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή βρίσκεται ένας μαθητής Λυκείου, στη Θεσσαλονίκη. Είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες δύο συμμαθητριών του, που υποστηρίζουν πως έπεσαν θύματά του. 

Ο μαθητής απολογήθηκε στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και, στη συνέχεια, με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα τού επιβλήθηκε το αναμορφωτικό μέτρο «ανάθεσης της επιμέλειάς του» σε επιμελητές ανηλίκων, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Οι δύο μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, που έκαναν τη σχετική καταγγελία, απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ. αναφέροντας πως δέχθηκαν απειλές από τον 17χρονο ότι θα πάθουν κακό, εάν δεν συνευρεθούν μαζί του.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, η πράξη σε βάρος της πρώτης μαθήτριας έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο κι ένα μήνα αργότερα έγινε η πράξη σε βάρος της δεύτερης. Και τα δύο καταγγελλόμενα περιστατικά έγιναν σε υπαίθριους χώρους. Οι καταγγέλλουσες γνώριζαν τον 17χρονο κατηγορούμενο από κοινές παρέες, καθώς τον καιρό εκείνο φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την απολογία του ο ανήλικος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι η μία καταγγέλλουσα ήθελε να τον εκδικηθεί, επειδή την είχε απορρίψει ερωτικά, ενώ η δεύτερη τον κατήγγειλε για προσωπικούς της λόγους.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ