Θεσσαλονίκη: Δίνει μάχη για να σώσει το πόδι του ο 23χρονος που καταπλακώθηκε από μπουλντόζα σε πάρτι στο ΑΠΘ

Συγκλονίζει στις δηλώσεις της η μητέρα του 23χρονου που γλίτωσε από θαύμα, όταν καταπλακώθηκε από μπουλντόζα τα ξημερώματα της Κυριακής σε πάρτι στο ΑΠΘ. «Το μόνο που υπήρχε στο πόδι το αριστερό, από το γόνατο και κάτω ήταν το κόκαλο. Τίποτα άλλο. Στο χιλιοστό μου είπε ο γιατρός δεν κόπηκε η κεντρική αρτηρία και θα ήταν νεκρός», δήλωσε στο Mega η μάνα του και πρόσθεσε: «Είναι σοκαρισμένος. Δεν είναι εύκολο να σε πατάει η φαγάνα, σταμάτησε από τα ουρλιαχτά του, αλλιώς το παιδί μου θα ήταν πεθαμένο. Θα πήγαινε αριστερά στην καρδιά, θα το πολτοποιούσε εκεί πέρα στο κεφάλι».

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από την παρέα του 23χρονου, ανέβηκε σε μπουλντόζα που βρισκόταν μέσα στον χώρο του ΑΠΘ και είχε τα κλειδιά στη μίζα. Την έβαλε μπροστά και κατά λάθος πάτησε τον νεαρό. Στο Mega μίλησε και ο αδελφός του τραυματία αποκαλύπτοντας πως δίνει μάχη για να σώσει το πόδι του. «Εμένα ο αδερφός μου κοντεύει να χάσει το πόδι του. Δεν πρέπει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη για το ότι το μηχάνημα βρισκόταν εκεί με τα κλειδιά; Δηλαδή άμα το έπαιρνε ένας τρελός το όχημα και πήγαινε και πατούσε τους φοιτητές μέσα, τι θα γινόταν; Για κακή μας τύχη ήταν ο αδερφός μου ο άτυχος. Όποιος είναι υπεύθυνος για το συμβάν που ο αδερφός μου κοντεύει να χάσει το πόδι του, οποιον θεωρήσουμε υπεύθυνο, θα κινηθούμε νομικά εναντίον του», επισήμανε και πρόσθεσε: «Το πόδι του είναι διαλυμένο. Έχουν κοπεί δύο αρτηρίες και δεν μπορούμε να τις ενώσουμε. Έχουν διαλυθεί. Το πόδι του είναι κουτσό. Θα προσπαθήσουμε με τους γιατρούς, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε εδώ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό για να του κάνουμε το πόδι του λειτουργικό γιατί είναι μόλις 23 ετών, δεν μπορώ τον αδερφό μου να τον αφήσω κουτσό».

Τα πάρτι στο ΑΠΘ είναι ένα καθημερινό φαινόμενο και παρά τις εκκλήσεις για να σταματήσουν, δεν έχει γίνει κάτι μέχρι τώρα με τη μητέρα του 23χρονου να ζητεί την παρέμβαση της Πολιτείας.

«Ο οδηγός αυτός, ο φίλος του έχει εξαφανιστεί. Δεν πήγε στην αστυνομία να πάρει κάποιες ευθύνες. Εντάξει είχανε πιει τώρα, το πόσο είχανε πιεί τι να σας πω, δεν ήμουνα μπροστά», είπε ακόμη η μητέρα του 23χρονου που αναφέρθηκε και στη μήνυση κατά παντός υπευθύνου που κατέθεσε η οικογένεια. «Υπάρχουν ευθύνες, ευθύνες. Να επέμβει ο πρωθυπουργός στην κατάσταση της Θεσσαλονίκης. Πρύτανης έτρεχε μετά το ατύχημα κατευθείαν στο Λευκό Πύργο γιατί την υπόθεση την ανέλαβε το τμήμα του Λευκού Πύργου για να καλύψει τα γεγονός. Είναι δυνατόν μετά από τόσα κορωνοπάρτι να συμβαίνει ακόμα; Και μην νομίζετε ότι θα αλλάξει κάτι μετά το συμβάν του Κωνσταντίνου. Δεν νομίζω γιατί στην Ελλάδα ζούμε. Μακάρι να αλλάξει. Θα το δούμε το επόμενο Σάββατο που μας έρχεται», επισήμανε.

Για την κατάσταση της υγείας του 23χρονου μίλησε και ο πατέρα του. «Φοβόμαστε για πολλά πράγματα. Ο κίνδυνος δεν έχει φύγει, μέχρι την τελευταία στιγμή μπορεί να δημιουργηθεί μια μόλυνση, μπορεί να δημιουργηθεί οτιδήποτε», είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ