Θεσσαλονίκη: Χτύπησε την πεθερά της που πάσχει από άνοια

Ποινική δίωξη για απλή ενδοοικογενειακή βλάβη ασκήθηκε εις βάρος μιας 47χρονης η οποία φέρεται πως χτύπησε την 71χρονη πεθερά της μέσα στο σπίτι τους στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Grtimes, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (4/8), ένας γείτονας αντιλήφθηκε τη φασαρία και την επίθεση κατά της ηλικιωμένης και ενημέρωσε την αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε από το ΑΤ Κορδελιού – Ευόσμου, η παθούσα η οποία πάσχει από άνοια, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, με ελαφρύ τραυματισμό στο κεφάλι . Εισήχθη στη χειρουργική κλινική και νοσηλεύτηκε φρουρούμενη από αστυνομικούς καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή της στη χώρα.

Η 47χρονη νύφη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε επειδή έλειπε ο μάρτυρας – γείτονας που είδε το περιστατικό.

Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης ενώ το δικαστήριο της επέβαλε τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την παθούσα σε απόσταση 100 μέτρων. Η ίδια ανέφερε ότι η 71χρονη πήρε εξιτήριο και φιλοξενείται στο σπίτι της κόρης της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ