Θεσσαλονίκη: «Μπουσούλησε για να φτάσει στην πόρτα» – Συγκλονίζει η σύζυγος του φούρναρη που βρέθηκε ημιλιπόθυμος

Τις στιγμές αγωνίας που βίωσαν ο σύζυγός της που είναι φούρναρης και ο βοηθός του λόγω διαρροής αερίου που υπήρξε στο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη περιέγραψε η σύζυγος του αρτοποιού. Οι δύο άνδρες σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ όπως τόνισε η σύζυγος του φούρναρη τους πρόλαβαν τελευταία στιγμή.

Η Ελένη Καλλίδου, μιλώντας στο MEGA υποστήριξε τα εξής: «Πραγματικά θα ήταν τραγωδία. Γύρω στις 4.30 ήρθε ένα φορτηγό με τα άλευρα, και ο άνδρας μου μπουσούλησε για να φτάσει στην πόρτα. Τον βρήκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, μισοπεθαμένο».

«Αμέσως ήρθαν η αστυνομία και ο ΕΚΑΒ, μέσα σε 10 λεπτά και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο. Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς. Για 3 ώρες μετά τον μετέφεραν σε άλλο νοσοκομείο για οξυγονοθεραπεία γιατί εισέπνευσε μονοξείδιο του άνθρακα. Δεν έχει βγει το πόρισμα για τη διαρροή αερίου, ίσως να προήλθε από κάποιο «μπλοκάρισμα» στην καμινάδα… Δεν γνωρίζουμε. Ο άνδρας μου δεν πρόλαβε να αντιδράσει», είπε.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του συζύγου της η κυρία Καλλίδου υπογράμμισε ότι «είναι στην ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο για προληπτικούς λόγους γιατί πήγε το μονοξείδιο στην καρδιά. Μιλήσαμε με τον σύζυγό μου. Τον προλάβαμε στο τελευταίο λεπτό. Αν δεν πήγαινε ο προμηθευτής θα είχαμε τραγωδία».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ