Θεσσαλονίκη: Αρνείται τον βιασμό της ανήλικης ο πατριός της – Τι είπε φτάνοντας στην ανακρίτρια

Αρνείται την κατηγορία ο 47χρονος ο οποίος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη στη Θεσσαλονίκη. Πριν από λίγη ώρα οδηγήθηκε ενώπιον της 2ης ειδικής ανακρίτριας για την απολογία του ενώ κατά την είσοδο του στο Δικαστικό Μέγαρο το μόνο που ανέφερε στους δημοσιογράφους, για την εμπλοκή του στην υπόθεση, ήταν: “Δεν έχω να πω τίποτα”.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο κατηγορούμενος αρνείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι, παρά τη σχετική καταγγελία της 18χρονης στην Αστυνομία. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που συμπλήρωσε το 14ο έτος της ηλικίας του. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 47χρονος τουλάχιστον από το 2019 έως αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 18χρονης σήμερα κόρης του χωρίς τη συναίνεσή της, οι οποίες τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση. Επιπλέον, ανήμερα του Πάσχα, φέρεται ότι αποπειράθηκε ξανά να ασελγήσει σε βάρος της χωρίς τη συναίνεσή της.

Πηγή: grtimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ