Θεσσαλονίκη: Απέτυχε η προσπάθεια εξαπάτησης ηλικιωμένης – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Με σκοπό να της αποσπάσει χρήματα ένας 39χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη επιχείρησε να εξαπατήσει ηλικιωμένη γυναίκα, όμως η προσπάθεια του έπεσε στο κενό.

Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν τον Νοέμβριο του 2021, στην περιοχή της Καλαμαριάς, όταν ο 39χρονος με αυτοκίνητο που του παραχωρήθηκε από έναν 43χρονο, επιβίβασε τη γυναίκα, ηλικίας 74 ετών, προκειμένου να την μεταφέρει στην οικία της. Εκείνη δέχθηκε να επιβιβαστεί στο όχημα, αν και δεν τον γνώριζε, καθώς ο δράστης της συστήθηκε ως γνωστός συγγενικού της προσώπου. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής με πρόφαση την επιστροφή χρημάτων από την εφορία στο συγγενικό της πρόσωπο, προσπάθησε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 1.850 ευρώ.

Η γυναίκα αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό και ζήτησε να αποβιβαστεί από το όχημα, όμως ο 39χρονος συνέχισε να την κρατάει στο όχημα τουλάχιστον δύο ώρες, με σκοπό να του παραδώσει τα χρήματα. Οι προσπάθειες του δεν ευοδώθηκαν και τελικά την αποβίβασε σε σημείο της πόλης. Σε βάρος του 39χρόνου και του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, αδικήματα της αρπαγής, απόπειρας απάτης και απλής συνέργειας σε απόπειρα απάτης. Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ