Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο με μαχαιριές στο ΑΠΘ – 4 άτομα στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο κατέληξαν τέσσερα άτομα έπειτα από αιματηρή συμπλοκή τα ξημερώματα της Κυριακής (11/6), εντός του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών, ηλικίας 18, 20, 24 και 34 ετών, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται σε επίθεση εναντίον δύο ανδρών, σε χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι συλληφθέντες -μαζί με άλλα άτομα- επιτέθηκαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο σε 40χρονο ημεδαπό και 22χρονο αλλοδαπό σε χώρο του ΑΠΘ. Οι τελευταίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης. Ο μεν πρώτος έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην οσφυϊκή χώρα, ο δε δεύτερος τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι.

Επιπλέον, νοσηλεύονται φρουρούμενοι δύο εκ των συλληφθέντων, εξαιτίας τραυμάτων στο πρόσωπο, που -σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας- προκλήθηκαν κατά την επίθεση. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, αφαιρέθηκαν από την κατοχή του 40χρονου ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό. Συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ