Θεσσαλονίκη: Αδέλφια οι δολοφόνοι της 89χρονης στην Κερασιά

Δύο αδέλφια, ηλικίας 23 και 27 ετών είναι οι δράστες της δολοφονίας που είχε γίνει στην Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο του 2022 με θύμα μια υπερήλικη γυναίκα. Η 89χρονη είχε εντοπιστεί νεκρή μέσα στο σπίτι της σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού.

Ήταν άγρια χτυπημένη, καθώς έφερε κακώσεις, ενώ της είχαν αρπάξει τα κοσμήματά της, μια βέρα και έναν χρυσό σταυρό που φορούσε.

Έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Εξετάστηκε και αξιολογήθηκε το προανακριτικό υλικό, τόσο από την ανωτέρω Υπηρεσία, όσο και από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και ληστεία από κοινού.

Πρόκειται για τα δύο αδέλφια, για τα οποία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Ο 23χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου εμπλεκόμενου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ