Θεσσαλονίκη: 34χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές στιγμές τους – Γιατί συνελήφθη η ίδια

Μια μπερδεμένη υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Μια 34χρονη από την Γεωργία υπέβαλε μήνυση εναντίον 57χρονου καταγγέλλοντάς τον ότι βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές τους στιγμές εν αγνοία της και χωρίς τη συγκατάθεσή της. Τελικά συνελήφθη γιατί φέρεται να τον εκβίαζε.

Η 34χρονη κατήγγειλε ότι ο 57χρονος αποθήκευε το βιντεοληπτικό υλικό στον προσωπικό υπολογιστή του. Ο ίδιος εμφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς και αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ η 37χρονη έδωσε στους αστυνομικούς τον φορητό υπολογιστή του συντρόφου της, ο οποίος και κατασχέθηκε.

Ο 57χρονος από την πλευρά του υπέβαλε κι εκείνος μήνυση εναντίον της καταγγέλλοντας ότι το απόγευμα της Κυριακής που η 34χρονη βρισκόταν στο σπίτι του, έκλεψε το laptop του, ενώ σε μεταξύ τους τηλεφωνική συνομιλία τού ζήτησε το ποσό των 20.000 ευρώ προκειμένου να μην προσφύγει στις αστυνομικές Αρχές και τον καταγγείλει για παράνομη λήψη και κατοχή βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο.

Μετά την εξέλιξη αυτή η 34χρονη Γεωργιανή συνελήφθη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ