Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Σύσκεψη υπό τον Θεοδωρικάκο για τη δράση τους

Διαστάσεις λαμβάνει το αδιανόητο περιστατικό στην Πιερία, όπου οι “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” πέρασαν χειροπέδες στον διευθυντή γυμνασίου. Στις 14.30 συγκαλείται από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν παρόμοια περιστατικά με αυτό στην Πιερία. Είναι ενδεικτικό ότι θα συμμετέχει μέχρι και ο διοικητής της αντιτρομοκρατικής.

“Θα εξεταστεί η αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των διαστάσεων παράνομων και παραβατικών δράσεων και πράξεων και η αποτροπή παρόμοιων περιστατικών όπως αυτού που σημειώθηκε στο Γυμνάσιο της Πιερίας” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Στη συνάντηση εργασίας θα συμμετάσχουν ο Υφυπουργός Ελευθέριος Οικονόμου, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Πέτρος Τζεφέρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών, Ταξίαρχος Νικόλαος Τσέτσικας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ελευθέριος Χαρδαλιάς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Παπακώστας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ