Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Νέες αποκαλύψεις για τους αρνητές της μάσκας – Τώρα άνοιξαν και… υπουργείο

Αισθητή προσπαθούν να κάνουν την παρουσία τους με βίντεο και διαδικτυακά καλέσματα τα μέλη μιας νέας ομάδας αρνητών που αυτοαποκαλούνται “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”. Έχουν ανοίξει κατάστημα στην Αράχωβα, στο οποίο, για να μπει κάποιος, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βγάλει τη μάσκα του.

Οι Θεματοφύλακες του Συντάγματος είναι ομάδα αρνητών, που τώρα έχει και δικό της “Υπουργείο Θεραπειών”.

“Δεν υφίσταται εδώ πέρα νόμος που να έχει περιεχόμενο τον Covid, να ξέρετε. Συν τοις άλλοις αυτό το πράγμα πρέπει να μαθευτεί σε όλη την ελληνική επικράτεια για να καταλάβει ο κόσμος πλέον πως η δύναμη είμαστε εμείς οι ίδιοι” λένε σε βίντεο μέλη της οργάνωσης, που προσθέτουν ότι “ο χώρος είναι Covid clean” και γι’ αυτό υποχρεώνουν τον κόσμο να βγάζει τη μάσκα του όταν εισέρχεται.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος δηλώνει στην κάμερα του ΑΝΤ1: “Ο κορονοϊός είναι πολύ σημαντικό να αποδειχθεί ώστε να φανεί αυτό που ισχυρίζεσαι. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη. Εμείς υπηρετούμε τη θεραπεία όλοι έχουμε την ικανότητα  να υπηρετούμε τα δικά μας δικαιώματα, δεν χρειαζόμαστε πρωθυπουργό, δεν χρειαζόμαστε υπουργείο δικαιοσύνης, δεν χρειαζόμαστε υπουργείο εκπαίδευσης και οπωσδήποτε δεν χρειαζόμαστε υπουργείο Υγείας”.

Πριν από τα εμβόλια, διακινούσαν σκεύασμα που ισχυρίζονταν ότι θωράκιζε τον οργανισμό μας. Πλέον στο κατάστημά τους παρέχουν και βεβαιώσεις, ώστε οι δικαιούχοι του να έχουν πρόσβαση παντού χωρίς μάσκα, ενώ στο κατάστημα περνά μόνο το νόμισμα των Θεματοφυλάκων του Συντάγματος.

Το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργεί χωρίς φόρους. Ένα αλεύρι ζέα αντί για δύο ευρώ μπορεί να το αγοράσει κάποιος με τέσσερις πέτρες.

Ο αντιδήμαρχος Διστόμου-Αντίκυρας-Αράχωβας, Γιάννης Στάθας, δήλωσε στον ΑΝΤ1: “Είναι γραφικοί, στο παρελθόν είχαν κάνει διάφορα, είναι αντεμβολιαστές, είχαν κάνει ντόρο εδώ πέρα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ