Θεία της Ειρήνης Λαγούδη: Είχε ραντεβού θανάτου – Τους είχε τυφλή εμπιστοσύνη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, πριν από 9 μήνες, σε απόμερο σημείο, στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.

Ενώ αρχικά ο θάνατός της θεωρούνταν αυτοκτονία, οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονία. Μάλιστα, ασκήθηκε ποινική δίωξη στον γιατρό, που ήταν ο φίλος της άτυχης γυναίκας. Ωστόσο, ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι δεν έχει καμιά σχέση κι ότι είναι όλα ψέματα.

Οι συγγενείς της, που από την πρώτη στιγμή υποστήριζαν ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία και επέμεναν να συνεχιστούν οι έρευνες, νιώθουν δικαιωμένοι.

Η θεία της 44χρονης, Βούλα Λαγούδη μιλώντας στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” του ALPHA, έκανε λόγο για ηθική ικανοποίηση.

“Εμείς αισθανόμαστε μια ηθική ικανοποίηση. Επί εννέα μήνες φωνάζουμε ότι το παιδί μας το δολοφόνησαν. Η Ειρήνη για κανένα λόγο δεν θα αυτοκτονούσε. Ήταν η γερακίνα της οικογένειας. Από το παράθυρο του σπιτιού της κάθε πρωί καλημέριζε τον Αχελώο. Αν ήθελε το κορίτσι μας να αυτοκτονήσει, θα το έκανε εκεί. Πώς η Ειρήνη βρέθηκε σε εκείνο το σημείο νεκρή; Πρέπει να παγιδεύτηκε από κάποιους που τους είχε τυφλή εμπιστοσύνη. Η Ειρήνη στο σημείο που βρέθηκε νεκρή είχε ραντεβού θανάτου. Τα σκέφτηκε κανείς τα τρία της παιδιά όταν έβαλαν τη στάμπα ότι η μαμά τους αυτοπυρπολήθηκε; Εμείς θέλουμε να βρεθούν οι δολοφόνοι της Ειρήνης και μπροστά στο εδώλιο να κοιτάξουν στα μάτια τα τρία της παιδιά, και να τους πουν για ποιο λόγο και με ποιο δικαίωμα στέρησαν την αγκαλιά της μάνας τους, τις χαρές τους και τις λύπες για την υπόλοιπη ζωή τους”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ