Θάσος: Προφυλακιστέοι ο πατριός και η μητέρα της 15χρονης – Τους κατήγγειλε για βιασμό και αποπλάνηση

Στον ανακριτή Καβάλας απολογήθηκαν χθες, Τετάρτη, οι δύο κατηγορούμενοι για ασέλγεια σε βάρος του 15χρονου κοριτσιού στη Θάσο.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της η μητέρα της, η οποία φέρεται να γνώριζε τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη της στα χέρια του πατριού της, αισθάνθηκε αδιαθεσία μέσα στο γραφείο του ανακριτή, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο πατριός της ανήλικης έλεγε διαρκώς ότι είναι αθώος και πως δεν έχει καμία σχέση με όσα τον κατηγορεί η κόρη της συζύγου του. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ανήλικη, ο 50χρονος έβρισκε την ευκαιρία και ξεσπούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις όταν η μητέρα της ήταν στη δουλειά.

«Την αγαπούσα σαν παιδί μου. Ουδέποτε άγγιξα την ανήλικη», δήλωσε στην απολογία του ο πατριός.

Την ίδια γραμμή ακολούθησε και η μητέρα της ανήλικης, η οποία, σύμφωνα με την καταγγελία, γνώριζε τον εφιάλτη που ζούσε το παιδί της.

«Ο σύζυγός μου αγαπούσε την κόρη μου σαν να ήταν δικό του παιδί. Δεν την πείραξε ποτέ. Ούτε καν το χέρι του δεν έχει σηκώσει πάνω της. Για άλλους λόγους, τους οποίους δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, έκανε αυτή την καταγγελία η κόρη μου», είπε η μητέρα.

Ο πατριός της ανήλικης και η μητέρα της προφυλακίστηκαν με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Πηγή πληροφοριών: STAR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ