Θάνατος 49χρονου στην Πάτρα: Κινείται νομικά η νοσηλεύτρια που τέθηκε σε αργία

Η οικογένεια του Θεόδωρου Νεμουτιάνου στην Πάτρα δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πώς ο 49χρονος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ενώ κατευθύνονταν μέσω της μικρής περιμετρικής, από τον Άγιο Ανδρέα στο Ρίο.

«Εμείς δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, πλέον αναλαμβάνει ο δικηγόρος μας» δηλώνει στην εφημερίδα ‘Πελοπόννησος’ ο αδελφός του 49χρονου.

Ήδη, σύμφωνα με το pelop.gr, δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής στην προκαταρκτική εξέταση που έχει ξεκινήσει η Εισαγγελία Πατρών αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του θανάτου του άτυχου άνδρα. Στην προκαταρκτική καταθέτουν γιατροί, νοσηλευτές, πιθανόν ο ιδιώτης γιατρός στον οποίον είχε απευθυνθεί ο Θεόδωρος Νεμουτιάνος πριν αναγκαστεί λόγω των έντονων πόνων να μεταβεί μεσάνυχτα στο Νοσοκομείο, αλλά και συγγενείς. Η οικογένεια θα περιμένει να δει το αποτέλεσμα της προκαταρκτικής ώστε να καθορίσει τις περαιτέρω ενέργειές της. Είναι βέβαιο ότι θα κατατεθούν και αγωγές.

Κινείται νομικά η νοσηλεύτρια

Από την άλλη πλευρά και η νοσηλεύτρια που ετέθη σε αργία αναμένεται να κινηθεί νομικά. Σύμφωνα με το περιβάλλον της και ανεξάρτητα από την τραγωδία με τον 49χρονο, «επρόκειτο για ένα συνηθισμένο περιστατικό ενός περιπατητικού ασθενή, ο οποίος της ανέφερε πως είχε προηγουμένως επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό γι’ αυτό και του είπε να πάει στο εφημερεύον νοσοκομείο».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ