Θανατηφόρο τροχαίο στην Κυψέλη: Σε δέντρο και κολώνα καρφώθηκε η μηχανή του 45χρονου – «Πήγαινε να πάρει την γυναίκα του από την δουλειά»

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 45χρονο οδηγό μηχανής συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Κυψέλη. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα αυτή να εκτραπεί της πορείας της και να χτυπήσει αρχικά σε ένα δέντρο στην ενδιάμεση νησίδα του δρόμου και στη συνέχεια σε μία κολώνα φωτισμού.

Ο 45χρονος οδηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για τις πρώτες βοήθειες, όμως, ήταν ήδη αργά.

«Πήγαινε να πάρει την γυναίκα του από την δουλειά, που εργάζεται σε εστιατόριο, είχαν τηλεφωνηθεί… η γυναίκα είδε ότι αργούσε πήρε ξανά τηλέφωνο και το σήκωσε ο γιατρός» ανέφερε ξάδελφος του θύματος.

Ο ίδιος περιέγραψε ότι «είχε λίγα νερά ο δρόμος, ψάχνουμε τις κάμερες από τους γείτονες να δούμε τι έγινε, συνήθως δεν έτρεχε».

Ο φόρος αίματος που πληρώνει η χώρα μας στην άσφαλτο εξακολουθεί να είναι βαρύς. Μόνο τους πρώτους 10 μήνες του 2023 σε 492 τροχαία δυστυχήματα, μετράμε 518 νεκρούς, 548 βαριά τραυματίες και 10.591 ελαφρά τραυματισμένους. Στην ΕΕ η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει έναν από τους μεγαλύτερους δείκτες θανάτων από τροχαία, μαζί με την Βουλγαρία, την Ρουμανία και την Πολωνία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ