Θανάσης Κατερινόπουλος: Οι απειλές που δέχτηκαν με την Αγγελική Νικολούλη και οι σχέσεις τους σήμερα

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του Alpha έδωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος και μίλησε για την πορεία του και την ζωή του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του στην Ελευσίνα για μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων αίσθηση προκάλεσαν όσα ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τις απειλές έχει δεχτεί κατά καιρούς για τη ζωή του από την περίοδο που συνεργαζόταν με την Αγγελική Νικολούλη πάνω σε μία υπόθεση που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο.

«Έχω δεχτεί απειλές και πέρυσι όταν ήμουν με την Αγγελική Νικολούλη σε μία γνωστή τότε υπόθεση και φέτος» αποκάλυψε ο Θανάσης Κατερινόπουλος εξηγώντας πως υπήρξαν φορές που φοβήθηκε.

Ο έμπειρος ταξίαρχος εν αποστρατεία μίλησε και για τις σχέσεις του σήμερα με την Αγγελική Νικολούλη. «Συνεργαστήκαμε 3-4 χρόνια με την Αγγελική σε διάφορες υποθέσεις. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν διάφορα την εκτιμώ και με εκτιμάει. Σταμάτησε αυτή η συνεργασία γιατί προέκυψε άλλη συνεργασία με το Star. Κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε οτιδήποτε. Ίσα-ίσα, τηλεφωνιόμαστε, μιλάμε… Ίσως να φταίω κι εγώ γιατί είπα κάτι που παρερμηνεύτηκε» σημείωσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ