Θανάσης Κατερινόπουλος: Νέες “βόμβες” για το θρίλερ της Πάτρας – Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη

Στην υπόθεση θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, αναφέρθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, σχολιάζοντας και τις τελευταίες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., διατύπωσε συγκεκριμένα ερωτήματα και έστειλε μηνύματα με πολλούς αποδέκτες. 

Μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, στο Star, ο Θανάσης Κατερινόπουλος υπογράμμισε: “Γίνεται λόγος για πολλά, για τη σχέση αυτού του ζευγαριού. Ένα αγαπημένο ζευγάρι, έτσι έβγαζαν προς τα έξω. Τώρα βλέπουμε αυτές τις διαμάχες κι εγώ έκανα ένα ερώτημα, μήπως έχουν κι άλλα προβλήματα μεταξύ τους; Άλυτα; Και δεν μιλάνε; Δεν είναι κακό να γίνει ένας έλεγχος DNA πατρότητας εδώ”.

Σχολιάζοντας τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν σε δημοσιογράφο, είπε: “Αυτά τα τηλέφωνα που γίνονται τον μέσο πολίτη δεν τον πείθουν. Είναι εύκολο να εντοπιστούν οι συσκευές που χρησιμοποιήθηκαν για να ενημερώσουν την όποια εκπομπή για την κακή ζωή που περνάει η κόρη από εκεί θα φανεί σε ποιον ανήκει το τηλέφωνο. Μπορούν οι υπηρεσίες, άνετα, να βρουν ποιος τηλεφώνησε, από πού τηλεφώνησε και ποια ήταν η τελευταία κεραία”.

“Υπάρχει ένα θέμα αυτή τη στιγμή με τους τάφους των παιδιών, εκεί στην Πάτρα. Υπάρχει μία υποχρέωση που ανέλαβε ο πατέρας έναντι του δήμου, δεν ξέρω σε ποιον ανήκει το νεκροταφείο που έπρεπε να πληρωθούν κάποια λεφτά”, συμπλήρωσε.

“Σήμερα θα έπρεπε να γίνει, εκταφή, και δεν γίνεται γιατί είναι απλήρωτα κάποια χρήματα, που έπρεπε να πληρωθούν από τον πατέρα. Και ρωτάω εγώ, είναι πατέρας ή είναι φερόμενος ως πατέρας; Μήπως υπάρχει κάτι άλλο;” ξέσπασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ