Θανάσης Κατερινόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την απώλεια του γιου του – «Αυτά είναι χτυπήματα ζωής, δεν περνάνε ποτέ»

Συγκλονίζει ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας για την τραγική απώλεια του γιου του. Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., αποκάλυψε τι συνέβη την ημέρα που έμαθε πως έφυγε αιφνίδια από την ζωή ο γιος του, ενώ αναφέρθηκε και στα πισώπλατα μαχαιρώματα στον χώρο της δουλειάς. Παράλληλα, σύστησε στο κοινό την σύντροφό του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε αρχικά για τα πισώπλατα μαχαιρώματα. «Παραιτήθηκα από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. με το κεφάλι ψηλά και δεν έδωσα σε κανένα την ευκαιρία να με παραιτήσει. Έφυγα μόνος μου, με το κεφάλι ψηλά. Στην κορυφή δεν φτάνει κανείς με μαχαιρώματα, στην κορυφή φτάνουν οι αετοί και τα σαλιγκάρια… γλείφοντας, έρποντας», τόνισε.

Τι είπε για την απώλεια του γιου του

Ερωτηθείς για την απώλεια του γιου του, συγκινημένος είπε: «Την θυμάμαι αυτή την ημέρα. Ανέβαινα στην Αθήνα το πρωί, είχαμε ένα ραντεβού κατά τις 9. Θα πήγαινα από το σπίτι που έμενε να του δώσω το αυτοκίνητο, να πάει σε κάποια δουλειά γιατί δεν ήθελε να πάρει τη μηχανή… Και με πήρε ο άλλος μου γιος τηλέφωνο καθ’ οδόν, ότι δεν ξύπνησε. Αυτό να μην συμβεί σε κανέναν, ποτέ.

Εκείνη την στιγμή δεν θυμάμαι πώς πήγα σπίτι. Δεν θυμάμαι. Πώς στάθηκα; Ένας θεός ξέρει, είχα μεγάλη συμπαράσταση και από τη γυναίκα μου, την Ράνια, κουράγιο από το δεύτερο παιδί μου. Το παλεύεις, δεν έχεις περιθώρια, το μαχαίρι δεν μπορείς να το χτυπήσεις γροθιά…», τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Αυτά τα χτυπήματα, είναι χτυπήματα ζωής και δεν περνάνε ποτέ. Απορώ μερικές φορές, όταν βλέπω μάνες να σκοτώνουν τα παιδιά τους. Ειλικρινά εκεί τρελαίνομαι», συμπλήρωσε.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ