Θανάσης Κατερινόπουλος: Τα μηνύματα που έστειλε σε Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη

Την πεποίθησή του ότι “εδώ κρατάει ο ένας τον άλλον”, διατύπωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφερόμενος στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, τους γονείς των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, που έχασαν αιφνίδια τη ζωή τους μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών.

Με δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. έστειλε “μηνύματα” στο πρώην ζευγάρι, ενώ εκτίμησε ότι η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας “δεν τα έχει πει όλα”.

“Μπορεί να μην προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τη Ρούλα ή για τον Μάνο, αυτό θα το κρίνει η ανακρίτρια υποθέτω, ήταν όμως εις γνώσην όπως αποδεικνύεται από τα μηνύματα της οικογένειας και κυρίως από την ανταλλαγή μηνυμάτων με την αδελφή της, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην οικογένεια. Μόνο οικογένεια δεν ήταν, φυσιολογική, η Ρούλα με τον Μάνο. Και αφού δεν πήγαινε κάτι καλά και το ήξερε η μαμά, το ήξερε η αδελφή, το ήξερε ο πατριός, τι έκαναν για όλα αυτά; Ποιες ήταν οι παρεμβάσεις τους, και αν νόμιζαν ότι έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, γιατί δεν την πήραν και με το έτσι θέλω να την πάνε σε έναν γιατρό; Ίσως αυτά τα παιδάκια να ζούσαν σήμερα. Τουλάχιστον η Τζωρτζίνα για την οποία κατηγορείται (σσ. η Ρούλα Πισπιρίγκου)… Το παιδί ήταν μπαλάκι στη σχέση αυτή”, είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Αναφερόμενος ειδικότερα στον Μάνο, είπε ότι “όταν πήγε να καταθέσει γιατί δεν είπε την αλήθεια αυτός ο άνθρωπος; Να πει, δεν ήμασταν οικογένεια βρε αδελφέ…”. “Γιατί όλα αυτά; Γιατί αυτό το δέσιμο ενώπιον των ανακριτικών Αρχών; Τι συμβαίνει με τον Μάνο και τη Ρούλα; Είχα πει, εδώ στην εκπομπή ‘Ρούλα πρέπει να μιλήσεις και να πεις την αλήθεια. Μάνο, με τα μηνύματά σου μιλάς, αλλά δεν τα λες όλα. Γιατί και κάτι άλλο ακόμα υπάρχει που πρέπει να πεις, όχι σε εμάς, στην ανακρίτρια”, συνέχισε ο κ. Κατερινόπουλος και συμπλήρωσε: “Η Ρούλα δεν τα έχει πει όλα. Η Ρούλα πρέπει να μιλήσει, γιατί εδώ κρατάει ο ένας τον άλλον”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ