Θανάσης Κατερινόπουλος: Αποκάλυψε γιατί σταμάτησε να εμφανίζεται στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ενώ αποκάλυψε γιατί σταμάτησε να εμφανίζεται στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Σημειώνεται ότι ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία της  ΕΛ.ΑΣ. έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” τα τελευταία χρόνια. Η τελευταία του παρουσία στο πάνελ ήταν όταν η εκπομπή ασχολήθηκε με την υπόθεση των Γλυκών Νερών που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη. Ξαφνικά όμως οι εμφανίσεις του στην εκπομπή σταμάτησαν και πλέον ο Θανάσης Κατερινόπουλος συνεργάζεται με το STAR.

“Είναι αυτός ο πρωταγωνιστής που φωτογράφισα στην πρώτη εκπομπή γνωστής…” είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος ξεκινώντας το σχόλιό του για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

“Της Αγγελικής Νικολούλη…” είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς ο ίδιος δεν ανέφερε το όνομά της.   “Ναι. Και μάλιστα έγινε αφορμή να μην ξαναπατήσω και στην εκπομπή…” ανέφερε ο απόστρατος αξιωματικός.

“Εννέα ώρες για να πείσει ότι λειτούργησε εν βρασμώ ψυχής. Αυτό δεν πείθει τον απλό πολίτη, πόσω μάλλον τους δικαστές.  Τα κίνητρα του ποια ήταν; Και τότε και τώρα και πάντα θα λέω. Για να ζήσει αυτός , έπρεπε να πεθάνει η Καρολάιν και ο νοών νοείτο…” τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος, ενώ επέρριψε ευθύνες στις διωκτικές αρχές.

“Κάτι άλλο είναι από πίσω και δεν θα το μάθουμε ποτέ…  Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος  πιθανώς ήταν εκβιαζόμενος, κάτι που ενδεχομένως ήξερε η Καρολάιν και φοβόταν. Γιατί έψαχνε να βρει σπίτι στην Κρήτη Καρολάιν; Τα κίνητρά του ήταν αυτά; Κοροϊδευόμαστε; Η ζωούλα του ήταν… Τα κίνητρά του δεν ήταν αυτά που προβάλλει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ