Θα την δηλητηρίαζε με υγρό δαπέδων

Θα την δηλητηρίαζε με υγρό δαπέδων

Μια ιστορία βγαλμένη από σενάριο ταινίας εκτυλίχθηκε πριν από περίπου έναν μήνα σε ορεινό οικισμό του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη και η οποία πλέον λαμβάνει τον δρόμο της δικαιοσύνης. 

Μια νεαρή γυναίκα κατηγορείται ότι προσπάθησε να δηλητηριάσει τη φίλη της, ρίχνοντας υγρό καθαριστικό δαπέδων μέσα στο ρόφημά της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThrakiToday.com η νεαρή γυναίκα προέβη σε αυτή την πράξη καθώς είχε υποψίες για το ότι μπορεί η φίλη της να φλερτάρει τον άνδρα με τον οποίο η ίδια διατηρούσε δεσμό.

Υποψίες ωστόσο είχαν μπει και στο ίδιο το θύμα, για αυτό κάλεσε τη νεαρή γυναίκα και φίλη της για καφέ στο σπίτι ενός τρίτου προσώπου, το οποίο ωστόσο είχαν παγιδεύσει με κάμερα.

Σε χρόνο κατά τον οποίο, εσκεμμένα, η νεαρή γυναίκα αφέθηκε μόνη της με τα προς κατανάλωση ροφήματα, “συνελήφθη” από την κάμερα να βγάζει από την τσέπη της ένα μικρό μπουκαλάκι, το οποίο όπως προέκυψε περιείχε υγρό απορρυπαντικό δαπέδου με άρωμα λεμόνι και στη συνέχεια να το ρίχνει μέσα στο ρόφημα της φίλης της.    

Το θύμα δεν προχώρησε στην κατανάλωση του ροφήματος, το οποίο και κατέθεσε μαζί με το βίντεο ντοκουμέντο στην Αστυνομία, η οποία ανέλαβε τη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης, ενώ παράλληλα κατέθεσε μήνυση κατά της, όπως όλα δείχνουν πια, πρώην φίλης της με την υπόθεση να οδηγείται στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η υπόθεση που συζητείται εντόνως στον ορεινό οικισμό αλλά και στα γύρω χωριά έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, αφήνοντας άφωνους τους περισσότερους.

Πηγή: ThrakiToday.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ