Τέτοια φιλία ούτε σε παραμύθι – Έκοψε τα δάχτυλά του για να τα… χαρίσει στον φίλο του

Μία ασύλληπτη ιστορία διαδραματίστηκε στην Κρήτη. Ένας άνδρας 45 ετών, προσπάθησε να κόψει τα δάκτυλά του, προκειμένου -όπως είπε- να τα “προσφέρει” σε φίλο του, που ακρωτηριάστηκε στη δουλειά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς”, ο Δημήτρης μπήκε αιμόφυρτος σε τουριστικό κατάστημα στην Αμμουδάρα και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη, τον οποίο γνώριζε, να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Είχε δεμένη την παλάμη του και αιμορραγούσε. Ο 45χρονος είπε στον σοκαρισμένο ιδιοκτήτη του μαγαζιού ότι επίτηδες προσπάθησε να κόψει τα τέσσερα δάκτυλα του χεριού του, προκειμένου να τα “προσφέρει” σε κάποιο φίλο του. Ο καταστηματάρχης ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο παρέλαβε τον 45χρονο. Οι γιατροί προσπαθούν να συγκολλήσουν τα δάκτυλά του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, που κατάγεται από την Αθήνα, μένει σε κάποιο παράπηγμα που του έχει παραχωρηθεί. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, που ζει στο Ηράκλειο, και έχει δύο παιδιά που σπουδάζουν. Κάτοικοι της περιοχής, που τον γνωρίζουν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις ευαισθησίες του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 45χρονος έλεγε την αλήθεια. Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, νοσηλεύεται ένας 21χρονος, ο οποίος έκοψε τα τέσσερα δάκτυλά του σε μηχανή του κιμά, στο κατάστημα όπου εργαζόταν. Όπως αναφέρει ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, Γιώργος Μοσχοβάκης, οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες να σώσουν τον αντίχειρα του 21χρονου.

Πηγή: patris.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ