Τέρης Χρυσός: Υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς

Την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής του έδωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής Τέρης Χρυσός και, όπως φαίνεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», βγήκε νικητής.

Ο 82χρονος καλλιτέχνης αποδείχτηκε σπουδαίος «πολεμιστής», καθώς η καρδιά του άντεξε την πολύωρη και δύσκολη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη την περασμένη Πέμπτη. Χθες, μάλιστα, βγήκε και από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όπου θα παραμείνει κλινήρης ακόμη μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τέρης Χρυσός διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του πριν από λίγο καιρό και οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι το χειρουργείο ήταν… μονόδρομος για την υγεία του. «Θα πρέπει να κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα βγω νικητής και από αυτή την περιπέτεια της ζωής. Έχω πίστη στο Θεό και νομίζω ότι δεν θα με αφήσει να φύγω. Θέλω να ζήσω, γιατί θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμα πράγματα στο τραγούδι. Αν τη σκαπουλάρω, θα κάνω μια μεγάλη συναυλία για να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες για το χειροκρότημα που μου έχουν προσφέρει εδώ και μισό αιώνα. Αν δεν την σκαπουλάρω, όμως, θα κάνω μία συναυλία στον Άγιο Πέτρο με όλους τους φίλους που είναι εκεί πάνω», είχε δηλώσει ο γνωστός καλλιτέχνης στα μέσα Δεκεμβρίου.

Όπως αποκάλυψε ο καρδιακός φίλος του, χορευτής και χορογράφος Τάκης Σαγιώρ, η επέμβαση πήγε πολύ καλά με τη βοήθεια του Θεού, των γιατρών και του Νικήτα Κακλαμάνη. «Ο Τέρης ήταν να νοσηλευτεί στο Ωνάσειο και η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία ήταν τρεις μήνες μετά! Εάν δεν μεσολαβούσε ο καλός του φίλος Νικήτας Κακλαμάνης, σήμερα ο Τάκης δεν θα ζούσε. Ο βουλευτής βοήθησε να μπει στον Ευαγγελισμό και να χειρουργηθεί άμεσα! Ο Τέρης έχει βγει από την εντατική και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα. Δίπλα του είναι ο αδελφός του και τα ανίψια του. Όταν βγει από το νοσοκομείο θα τον φιλοξενήσει ο αδερφός του για να έχει έναν άνθρωπο δικό του δίπλα του».

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ