Τεράστιες ουρές στα διόδια της Ελευσίνας – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

H απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων οδήγησε στην αύξηση της κίνησης στα διόδια όλης της χώρας. Οι αστυνομικοί σταματούν όλα τα οχήματα που επιχειρούν να περάσουν τα διόδια, προκειμένου να ελέγξουν εάν οι οδηγοί έχουν τα απαραίτητα έγγραφα. Στα διόδια της Ελευσίνας, η ταλαιπωρία των οδηγών είναι μεγάλη, καθώς έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές από ΙΧ, μηχανές και φορτηγά που περιμένουν να περάσουν τα διόδια.

Δείτε το βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.