Τελευταία μέρα συμμετοχής στις Πανελλήνιες

Τελευταία μέρα συμμετοχής στις Πανελλήνιες

Η προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής στις Πανελλήνιες 2014 λήγει σήμερα Τρίτη  και σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνεται δεκτή καμία αίτηση-δήλωση.

Η αίτηση για την συμμετοχή στις Πανελλήνιες υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο Λύκειο ενώ ο υποψήφιος μπορεί να προμηθευτεί την αίτηση – δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του είτε από το διαδίκτυο, όπου αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της αίτησης-δήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/Γενικό Λύκειο ή ΕΠΑΛ ΤΕΕ/Έντυπα Εξετάσεων, είτε από το Λύκειό του.

Στη συνέχεια  πρέπει να συμπληρώσει την αίτηση – δήλωση σύμφωνα και με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο Λύκειό του, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της. Στην ίδια ιστοσελίδα αναρτάται και η σχετική εγκύκλιος που θα περιγράφει πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος). 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ