ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής: Το συγκινητικό “αντίο” στην 22χρονη αθλήτρια που κατέρρευσε στην προπόνηση

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συμφοιτητές της 22χρονης αθλήτριας από τα Χανιά, που κατέρρευσε και τελικά έχασε τη ζωή της, ενώ έκανε προπόνηση στην Κομοτηνή. Η αθλήτρια στο τμήμα στίβου του Θησέα Περιβολίων και τριτοετής φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, βρέθηκε νεκρή στο Πανεπιστημιακό στάδιο Κομοτηνής το απόγευμα της Τρίτης.

Ανείπωτος είναι ο πόνος για την ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, που αποχαιρετά την Γεωργία Σολανάκη. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η αθλήτρια έχασε τη ζωή της, παραμένουν αδιευκρίνιστες. Την ακριβή αιτία θανάτου αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που ήδη έχει παραγγελθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αναφέρονται τα εξής: “Καλό σου ταξίδι, Γεωργία… δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη και αυτόν τον βουβό πόνο που νιώθουμε όλοι στην καρδιά μας… Καλό Παράδεισο να έχεις… Η πανεπιστημιακή κοινότητα της Σχολής και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης συγκλονισμένη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της φοιτήτριας για τον αδόκητο χαμό της”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ