Τέμπη: Τα fake news για τον θάνατο του 20χρονου Γεράσιμου και η αντίδραση της θείας του

Την ώρα που ο 20χρονος Γεράσιμος – Ιάσωνας δίνει την δική του τιτάνια μάχη ζωής, τα social media κατακλύστηκαν από την ψεύτικη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Τα fake news κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο χθες Τετάρτη (19/8) προκαλώντας αναστάτωση στους φίλους αλλά και στην οικογένειά του. Κανείς δεν γνωρίζει πώς ξεκίνησε να μεταδίδεται η συγκεκριμένη είδηση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα διάφοροι χρήστες των social media να δίνουν συλλυπητήρια στους δικούς του.

Η θεία του, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε «η δημοσίευση που κυκλοφορεί στα social για τον Γεράσιμο δεν ισχύει. Σας παρακαλώ να κατέβει. Αντιθέτως και δόξα τω Θεώ, μετά από πολύ καιρό, σήμερα είναι απύρετος».

Υπενθυμίζεται ότι ο Βολιώτης φοιτητής επέστρεψε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στη ΜΕΘ του αρχικού νοσοκομείου από τους θεράποντες ιατρούς του κέντρου Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας όπου είχε βρεθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο 20χρονος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση και μολύνθηκε από ενδονοσοκομειακό μύκητα, τον όποιον πρέπει να καταπολεμήσει για να μπορεί εκ νέου να επιστρέψει στο Κέντρο Αποθεραπείας της Γερμανίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ