Τέμπη – Ψαρόπουλος: Πρέπει να πέσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Να πέσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές, ζήτησε ο δικηγόρος και πατέρας θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, Αντώνης Ψαρόπουλος, σε δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους στη Λάρισα.

«Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κόντρες. Ελπίζω όλο αυτό να μην επηρεάσει την κρίση των δικαστών στη δίκη. Φαντάζομαι πως θα προχωρήσει ομαλά η εκδίκαση της υπόθεσης. Δεν χρειάζονταν τόσοι αστυνομικοί στην αίθουσα, δεν κινδυνεύει κανένας από εμάς» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η ουσία της υπόθεσης θα αρχίσει να εκδικάζεται στις αρχές Μαΐου» είπε, ενώ ερωτηθείς για “λάθος συμπεριφορές” που υπήρξαν, τόνισε «ας το αφήσουμε αυτό για την ώρα. Νομίζω ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές, προκειμένου να συντελέσουμε όλοι μας σε μία ήρεμη εκδίκαση της δίκης».

 

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK